Kings Langley kitchen

k015-d-500
k015-c-500
k015-b-500

Project details

Materials

  • Matt black lacquer on front and reverse of furniture
  • Separate handle profile forms the opening channel to the doors and drawers
  • Santinato Matrix granite
  • Wraparound granite feature worktops
  • Grey wash oak flooring

Concept

A large scale refurbishment entailing the removal of walls, installation of a huge window, the creation of a utility room, plumbing, electrics and general build work. The kitchen forms part of a larger open plan dining, family and playroom. The area was utilitsed to make the most of the space, exaggerating the length of the room and its connection to the adjoining spaces. A very social design with a large seating section integrated into the back of the island unit, and vast worktop space for parties and family events.

Contact us

If you would like to discuss a project please contact us on:
T 01923 219290 | M 07798 690789
Or use our Contact Form.